top of page

Danny & Mandy Knuvers

Welkom bij Aurelia Coaching, praktijk voor coaching en massage, opgericht door Mandy en Danny Knuvers.

 

We zijn high school lovers, getrouwd sinds 2007, en met veel passie en toewijding eigenaren van Aurelia Coaching sinds 2005. Bij ons draait
in de basis alles om de kracht van aandacht.

Danny is een eerlijke coach die zich richt op mensen die tijdelijk vastlopen in het leven, werk, relaties en meer. Hij biedt individuele (wandel)coaching, waarbij hij je begeleidt om obstakels te overwinnen en nieuwe perspectieven te ontdekken.

 

Als professionele masseur brengt hij tevens de kracht van aanraking in
zijn sessies, zodat je zowel geestelijk als lichamelijk kunt herstellen.

Mandy is een betrokken (systeem)coach. Zij werkt tijdens haar sessies met geur-, kleur- en geluidsfrequentie, en ze past een creatieve en positieve benadering toe in haar rol als coach.

 

Haar missie is een steentje bijdragen aan het geluk van de vrouw. Zij is er namelijk van overtuigd dat niet alleen jij, maar de wereld beter wordt van krachtige gelukkige vrouwen.

Wij zijn beiden gediplomeerd en gecertificeerd in onze vakgebieden, waardoor je kunt vertrouwen op onze expertise en professionele begeleiding.

 

We hebben liefde voor dieren, (moes)tuinieren, koken, eten
en we zijn graag buiten. We genieten van goede gesprekken, lachen tot de tranen over onze wangen rollen, en we kijken graag verder dan de begaande paden.

Ons favoriete seizoen is de zomer, wanneer de zon ons verwarmt en de natuur in volle bloei staat. Dit seizoen symboliseert voor ons de energie, vitaliteit en groei die we willen delen met onze cliënten.

Bij Aurelia Coaching streven we ernaar om jou de aandacht en zorg te geven die je verdient. Onze focus ligt op het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving, waarin we samen werken aan jouw persoonlijke groei, innerlijke rust, zelfliefde en levensgeluk.

Kijk rustig verder op onze website voor meer informatie, en om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden op jouw unieke reis naar balans, plezier en comfort.

Met liefde en aandacht,

Mandy en Danny

Ontwerp zonder titel(8).jpg
Ontwerp zonder titel(2).jpg

Onze werkwijze

We streven ernaar om jou een unieke en prettige ervaring te bieden bij Aurelia Coaching. Onze aanpak is allesbehalve saai en we willen
dat jij je op je gemak voelt.
Bij ons draait het allemaal om jou en jouw welzijn.

We hebben oog voor jou: Bij ons ben je geen nummertje. We willen je écht leren kennen en begrijpen. We nemen de tijd om naar je te luisteren, je verhaal te horen en te ontdekken wat jij nodig hebt. Onze begeleiding is persoonlijk en afgestemd op jouw specifieke behoeften.

We zijn professionals met een twist: We zijn beiden erkende professionals in onze vakgebieden, maar we voegen er een vleugje creativiteit en eigen-wijsheid aan toe. We houden van buiten de kaders denken en begeleiden jou op de manier die bij jou past.

De Aurelia Vlinder

Wij hebben bewust gekozen voor de prachtige Aurelia vlinder als ons totemdier.
Waarom? Omdat de symboliek van deze vlinder perfect past bij onze visie en aanpak.

Een vlinder staat vooral symbool voor transformatie. Geduld, vertrouwen en besef dat alles tot bloei komt wanneer de tijd rijp is. Zoals een rups in een cocon die verandert in een prachtige vlinder.
Ook wekken vlinders een gevoel van vreugde, lichtheid en vrijheid in ons.

Net zoals de vlinder haar vleugels uitspreidt en de wereld verkent, moedigen we ook onze cliënten
aan om uit hun comfortzone te stappen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

De keuze voor de Aurelia vlinder als ons totemdier weerspiegelt onze verbondenheid met de natuur en onze waardering voor haar schoonheid en wijsheid. We vinden het belangrijk om in harmonie te leven met de natuurlijke cycli, en om te leren van de veerkracht en de levenslessen die de natuur ons biedt.

bottom of page