top of page
Business Coaching, coaching voor startende ondernemers

'DE WEG NAAR IN VRIJHEID EN MET PLEZIER
ONDERNEMEN, ZIT IN JEZELF'

COACHING startende ONDERNEMERS - (traject van 6 maanden - 888 euro excl BTW)

Na 30 jaar met plezier ondernemen, en het runnen van meerdere succesvolle bedrijven, help ik jou als startende ondernemer graag een stukje op weg.

 

Om het meeste uit dit traject te halen, gaan we voor langere tijd samen een verbintenis aan. Het traject duurt op z’n minst 6 maanden, en dit is hoe we aan de slag gaan:

 

We spreken elkaar 1 keer per maand (online of in mijn praktijk in Drunen). Deze sessies zijn coachend en veelal creatief. We gaan samen op zoek naar het plezier in wat je doet, deelt en zegt. Want dat is het allerbelangrijkste ingrediënt van succesvol en fijn ondernemen.

 

Én je komt maandelijks langs voor een harmonie sessie of een systeem sessie. Dit kan overigens eventueel ook op afstand, al ben ik groot voorstander van elkaar live zien.

We werken samen in het werkboek: Boost de magie in jouw bedrijf.

 

Tussen onze afspraken door heb je een directe lijn met mij via Whatsapp indien nodig.

Ik nodig je in alle veiligheid uit om liefdevol naar jezelf en jouw (toekomstige) bedrijf te kijken, zodat je na dit traject vol zelfliefde, zelfkennis en vertrouwen je zaak kunt runnen. Het gaat dus vooral om jou, want jij bent jouw bedrijf. De weg naar in vrijheid en met plezier ondernemen zit in jezelf.

Let op: Dit traject is niet voor iedereen. We hebben een vrijblijvend intakegesprek waarbij we beide voelen of we een match zijn of niet. Ik werk alleen met ondernemers waarbij het op energetisch niveau klikt.

Laten we samenwerken!

Neem geheel vrijblijvend contact met me op

  • Facebook
  • Instagram

Dank voor je bericht!

bottom of page