top of page
Clearing en healing.jpg

De Kosmische Woonkamer

Elke dag even tijd maken voor rust en bewust connecten met je hart kan best een uitdaging zijn. Geen tijd, geen energie, helemaal opgegaan in de alledaagse dingen, of je weet gewoon niet hoe je dit nu het beste kunt aanpakken.

 

Toch weet je waarschijnlijk wel hoe fijn het is na een energetisch moment van ont-moeten, wanneer je weer rust, nieuwe energie en inspiratie ervaart.

Dagelijks even aandacht voor jezelf?

Om je hierbij te ondersteunen, heb ik een lichtveld geplaatst. Dit liefdevolle veld noem ik: de Kosmische Woonkamer.
 

Meld je aan en ontvang een week lang dagelijks, op afstand, jouw energetische ondersteuning op een moment dat jou het beste uitkomt. De woonkamer doet zijn werk volledig op afstand, zonder tussenkomst van ZOOM of iets dergelijks. Of je nu behoefte hebt aan een dagelijks kort bezoekje of een diepere heling, het is helemaal aan jou. Er zit geen maximum of minimum aan jouw bezoekjes in die week.

Door je aan te melden, verbind jij je een week lang met mijn Kosmische Woonkamer. Dit lichtveld heb ik gevuld met zuivere en helende energie, updates, clearings en healings. Afgestemd op jouw ziel, vanuit het hoogste licht, voor jouw hoogste goed.

Wat moet ik hiervoor doen?

Jijzelf in principe niks. Ik zet jou na aanmelding in het veld, en je ontvangt verdere instructies via whatsapp, met 'de sleutel' van de woonkamer, de link naar de Telegramgroep en een speciaal samengestelde afspeellijst met helende frequenties, die je kunt beluisteren tijdens je bezoekjes aan de woonkamer. En als extra cadeautje ontvang je van mij in de besloten Telegramgroep een persoonlijke kaart met een boodschap.

Je mag altijd vragen stellen en/of ervaringen delen via deze Telegramgroep, waar alle liefdevolle gelijkgestemde mooie mensen die de Kosmische Woonkamer bezoeken, bij elkaar komen.

LoveOrb

Tevens ontvang je van mij een persoonlijke intentie, in een thema waar je wat ondersteuning bij kunt gebruiken. Dan stuur ik jou een LoveOrb met liefde, licht en zuivere energie op individueel niveau. Deze LoveOrb staat helemaal los van jouw bezoekjes aan de woonkamer. Thema's kunnen zijn: in liefde loslaten, hulp bij keuzes, hulp bij rouwverwerking, zelfliefde, acceptatie, minder fysieke klachten, meer innerlijke rust etc.

Toegangskaartje voor de Kosmische Woonkamer inclusief LoveOrb:
8,88 euro per week

Voel jij nu een JA? Stuur dan een whatsapp, en geef aan dat je de Kosmische Woonkamer wilt bezoeken. 06-28258228

* Ik stel de Kosmische Woonkamer intuïtief open.
* Via Whatsapp vertel ik je wanneer de eerst volgende openstelling gaat zijn.
* Er is per openstelling ruimte voor maximaal 25 bezoekers.

Deze beleving is op zielsniveau en op basis van intentie, vertrouwen en verbeeldingskracht.

'Vertrouw op de magie in je leven'! - Mandy-

bottom of page