top of page

Word de beste versie van jezelf

Bijgewerkt op: 16 mei 2021In de loop der jaren is onze manier van coachen geleidelijk aan verandert. Wij weten (en herkennen en erkennen) inmiddels dat werken aan jezelf vanuit zelfliefde en zelfacceptatie het beste resultaat geeft. Vaak zijn beiden op de stoel van onze cliënten ver te zoeken. Dat is dan ook ons basisdoel.


Het is ook lastig in deze tijd. Social media zorgt ervoor dat jezelf vergelijken met anderen heel makkelijk gaat. Maar het enige wat je ziet is de buitenkant van de ander. Daar wordt een goede filter overheen gegooid, en de foto wordt vanuit de meest gunstige hoek genomen. Logisch. Dat zou je zelf ook doen. Realistisch? Welnee!


Slank zijn zien we als persoonlijk succes, een maatje meer als individueel falen. Omarm je lichaam en maat! Geluk zit 'm niet in de perfecte kledingmaat. En een gebrek aan zelfvertrouwen ga je niet oplossen met een tekort aan calorieën.


Geluk zit in een verse zelfbereide maaltijd, een knuffel van je kind of wakker worden naast de liefde van je leven. Geluk zit in vrijheid, een lichaam dat goed functioneert, plezier hebben en dankbaar zijn.


De mensen die onze (afslank)hulp inschakelen zijn de pleasers. Mensen die het voor iedereen goed willen doen, en zichzelf op de laatste plaats zetten. Het werkt andersom. Wanneer jij eerst goed voor jezelf zorgt (je lichaam is je tempel), gaat zorgen voor de ander ook beter.


Wij begeleiden je heel graag naar de beste versie van jezelf, en hulp inschakelen is al een grote stap in de goede richting! Maar weet dat je met zelfhaat niet een versie van jezelf kunt creëren waar je van houdt.


Stap 1: Ontspan, haal diep adem, zet jezelf op nummer 1 en start met aardig zijn tegen jezelf. Je bent het meer dan waard. Zo kom je er ook. Echt waar!


Aurelia voeding, coaching & ontspanning Gezond Gewicht & Goed Gevoel Coaching. Erkende praktijk voor begeleiding naar fysieke en mentale gezondheid sinds 2005.


Graag onder begeleiding afslanken? Bezoek dan eens onze andere website: Samen Slim Afvallen.

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page