top of page

De gulden middenweg

Bijgewerkt op: 16 mei 2021De gulden middenweg. Tsja...wat is dat nu eigenlijk?! Dat zal voor iedereen anders zijn. Maar je kunt er komen door op zoek te gaan naar balans. Balans in je leven. Balans in je leefstijl. Balans in in- en ontspanning. Balans in lichaam en geest. Ik hoor je denken, maar ja hoe dan?! Dat is echt voor iedereen verschillend.

Wij zijn er allebei van overtuigd dat de weg naar 'het gulden midden' voor iedereen anders zal zijn. Ook geloven wij dat je daar niet altijd alleen kunt komen, maar dat het heel fijn kan zijn als er iemand met je meeloopt. Iemand die net even anders naar de route kijkt, of je laat inzien dat een andere afslag nemen ook een mogelijkheid is.

En jij zal onderweg ongetwijfeld blijven zoeken naar de route met de minste hobbels. Zo werkt je brein. Maar toch is een hobbel overkomen vaak heel inspirerend en motiverend. Iets wat je hebt overwonnen maakt trots, en zorgt voor een goed gevoel over jezelf.

Hoe fijn is het dan, als diegene die naast je loopt OOK ziet dat jij inzichten vergaard en zelfrespect. Dat er eens gezegd wordt dat je trots mag zijn op de manier hoe jij jouw pad bewandelt.

Ooit was ik 50 kilo te zwaar en ondervoed qua vitaminen en mineralen. Ooit was ik zo'n 10 kilo te licht en was ik ondervoed qua calorieën/ energie. Nu is mijn lichaam in balans. Op een comfortabel gewicht, en optimaal voorzien van alle belangrijke stofjes.

Mijn brein hobbelt daar wat achteraan. Ik ben van het denken en overdenken. Ook ik neem iemand in de arm die ervoor zorgt dat ik niet in hetzelfde rondje blijf lopen. Want in een cirkel kom je niet vooruit. Ik heb iemand gevonden waar ik op vertrouw en waar ik iets van aanneem. Beiden heel belangrijk voor een medereiziger. Iemand die jouw pad kent, herkent en niet (ver)oordeelt.

Naar onze mening is iedereen het waard om een goede coach te hebben. Zo ook de coach.

Ben jij op zoek naar een medereiziger? Wil jij samen het pad afleggen naar jouw comfortabele gewicht en goede gevoel? Ik ken het en herken het. Ik ben er niet om te oordelen, enkel om naast je te lopen, je aan te moedigen en om je af en toe eens de andere op te laten kijken.

Je bent van harte welkom! -Mandy- --- Meer over Mandy 🙋‍♀️ ---> www.samenslimafvallen.nl Bel: 06-28258228 Whatsapp: https://wa.me/31628258228

Meer over Danny 🙋‍♂️ ---> www.samenslimafvallen.nl Bel: 06-45248590 Whatsapp: https://wa.me/31645248590

Samen Slim afvallen met Danny en Mandy Omdat lichter leven, niet zwaar moet zijn. Erkende praktijk voor begeleiding naar fysieke en mentale gezondheid sinds 2005.

📬 info@praktijkaurelia.nl (Mailen voor het maken van afspraken heeft onze voorkeur) 🏡 Eindstraat 50, Drunen

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page