top of page

 

UNIEKE AURELIA-ONTSPANNINGSMASSAGE (alle massages worden verzorgd door Danny)

60,- euro per behandeling (circa 75 minuten)

 

Deze weldadige en unieke lichaamsmassage werkt stress verminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt.

Het gebruik van heerlijk geurende massage oliën, warme handdoeken, de sfeervolle ambiance en de rustgevende achtergrondmuziek laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten wegebben.

 

Tijdens deze massage worden rug, nek, schouders, hoofd, armen en benen aan de achterzijde gemasseerd.

------------

COACHINGSGESPREK MET AANSLUITEND EEN ONTSPANNINGSMASSAGE

95,- euro per sessie (circa 100 minuten)

Wil je graag voorafgaand aan bovenstaande massage delen wat er speelt in je leven? Waar loop je tegenaan? Wat belemmert je? Wat zou je graag anders zien? Ik luister, vraag en confronteer. Na deze inspanning, sluiten we af met ontspanning en nieuwe inzichten.

----------

 

METAMORFOSE MASSAGE

50,- euro per behandeling

 

Door middel van zachte aanrakingen van de reflexzones op voeten, handen en hoofd kun je oud zeer loslaten en ontstaat er rust en ruimte in je hoofd.

 

Hierdoor slaap je beter, werk je effectiever, je krijgt meer inzichten en kun je gemakkelijker knopen doorhakken.

---------------

 

STOELMASSAGE VOOR BEDRIJVEN

60,- euro per uur (excl. BTW)

 

Wanneer er veel van medewerkers gevraagd wordt, is het soms zoeken naar een juiste mix van preventieve oplossingen.

 

Daarom hebben wij onze stoelmassage voor bedrijven ontwikkeld.

 

De stress die werkdruk met zich meebrengt, vergt veel van ons lichaam en onze geest. Dat hoeft geen probleem te zijn, als we maar regelmatig ontspannen. Doen we dat niet, dan kan dit leiden tot verzuim en klachten als hoofdpijn, stijve nek of schouders, rugklachten, pijnlijke gewrichten en rsi.

 

Uit onderzoek blijkt dat een stoelmassage op regelmatige basis klachten vermindert en helpt voorkomen.

Onze stoelmassages zijn een welkome afwisseling tijdens een drukke werkdag. In 20 minuten ben je weer ontspannen en opgeladen. De massage brengt lichaam en geest in balans.

De 10 beste resultaten van een stoelmassage op het werk, op regelmatige basis:

 

- daling kortdurend ziekteverzuim

- vermindering van klachten

- afvoer afvalstoffen en stresshormonen

- bewustwording van eigen werkhouding

- lichamelijke en geestelijke ontspanning

- soepele spieren en gewrichten

- toename concentratievermogen

- betere bloedcirculatie

- meer energie

- meer werkplezier

De kosten zijn aftrekbaar als bedrijfskosten, en vallen niet onder de loonbelasting. Mail ons voor een vrijblijvende kennismaking op jouw kantoor.

-------

KIND- EN GEZINSCOACHING

 

60,- euro per uur

 

Kinder- en gezinscoaching is een praktische en laagdrempelige vorm van hulpverlening voor kinderen en hun ouders en/of verzorgers met een hulpvraag.

 

Wij kijken mee met de ouders en het kind. Hierbij kijken we vanuit de huidige situatie welke stappen gezet zouden kunnen worden. Daarbij werken we oplossings- en toekomstgericht.

 

We helpen kinderen en ouders om op eigen kracht tot een oplossing te komen. Zodat zij nu en in de toekomst zelfverzekerd en vol vertrouwen lastige situaties aan kunnen pakken.

 

Aurelia Coaching staat voor maatwerk en een professionele samenwerking tussen coach, kinderen en ouders. Samen ontdekken zowel het kind als de ouders de eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Door te praten, te luisteren, te kijken en te voelen ontdekt je kind welke kwaliteiten en vaardigheden het heeft en welke vaardigheden hij/zij kan leren om zo beter om te gaan met zijn/haar probleem.

--------

 

(WANDEL)COACHING

 

60,00 euro per sessie (circa 60 min.) - Traject van 5 sessies 275,- euro

 

Tijdens een kennismakingsgesprek onderzoeken we jouw vraag of dilemma en vertel ik je wat ik voor jou kan betekenen. Het aantal vervolggesprekken en de frequentie stemmen we in onderling overleg af.

 

Ik, Danny, luister, vraag door en confronteer. Door de tijd te nemen om te onderzoeken wat er in je gebeurt, krijg je zicht op wat je diep van binnen wil en kun je keuzes maken die bij je passen en je gelukkig maken.

 

Wat tijdens de sessies besproken wordt, is vertrouwelijk. Dit geeft de mogelijkheid om alles te zeggen wat op je hart ligt.

 

Ik kies er graag voor, wanneer mogelijk, om de gesprekken tijdens een wandeling in de natuur plaats te laten vinden. Dit zorgt voor de nodige ontspanning.

 

Ik coach mensen en bedoel hiermee; (jong) volwassenen en kinderen maar ook gezinnen en koppels. Ieder mens en iedere situatie is uniek, zo ook ieder coaching traject.

-------------

 

INDIVIDUELE COACHING (ook online mogelijk)

 

60,- euro per sessie (circa 60 min.) - Traject van 5 sessies 275,- euro (voor bedrijven excl BTW)

 

Diverse redenen kunnen de aanleiding zijn om een gesprek aan te gaan met een coach. Het kan zijn dat je vastloopt in bepaalde denkpatronen, of dat je je moe en opgebrand voelt en een nieuwe weg zoekt om het leven en het werk te beleven zoals dat voor jou prettig is.

 

Misschien gaat het prima met je maar zoek je naar inspiratie en uitdaging om meer uit jezelf te halen.

 

Een persoonlijk gesprek met een coach is een zeer effectieve manier om weer op het juiste spoor te komen. Door eerlijk naar jezelf te kijken in een veilige setting vind je je passie en echtheid (terug) en kom je in verbinding met jezelf en je omgeving.

 

Alles is mogelijk! Een enkele sessie om te sparren over je lasten, verlangens en doelen of een serie gesprekken om dieper op jouw zaken in te gaan.

 

De rode draad in onze coaching is dat we vertrouwen op de kracht van de persoon zelf. We coachen oplossingsgericht. We gebruiken niet één vaste methodiek, maar passen het traject aan de persoon aan. Daarbij gaat het altijd om versterking van de autonomie en het oplossend vermogen. We gaan uit van je kwaliteiten, van de dingen waar je van houdt en waar je goed in bent.

----------

AFVALLEN ONDER BEGELEIDING

Wil je graag afslanken, en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken?
Wil je maaltijdvervangers gebruiken of liever niet?
Volg deze link voor meer informatie (KLIK)

-------------

'Het leven is tekort om iets anders te zijn dan gelukkig'.

VERGOEDINGEN

Vraag je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden
voor vergoeding, en vermeld daarbij onze AGB code: 98-100711

Onze coaching kan (naast particulier) ook betaald worden uit
zorg in natura of persoonsgebonden budget.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Coaching Drunen, Coach Drunen, Massage Drunen, Masseur Drunen
bottom of page