The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan

 

Vanaf 18,55 euro per week

 

Begeleid door ervaringsdeskundige coaches, slank je met het 1 op1 dieet van Drunen verantwoord af. Zo wordt het voor jou ook mogelijk een gezond gewicht en gezonde leefstijl te vinden en te behouden.

 

Klik HIER voor meer over Mandy

Klik HIER voor meer over Danny

 

1 op 1 begeleiding (zowel live als online)

Je eigen persoonlijke coach

Maatwerk icm maaltijdvervangers

Samen bepalen we in welke stap je start

Inzichten krijgen in eetgewoontes

Gratis stappenplan-map

Flexibiliteit

Stok achter de deur

Na-traject begeleiding

Recepten

-------------

VOEDINGSADVIES OP MAAT

45,- euro eerste adviesgesprek (circa 60 minuten)
22,50 euro vervolgconsult (circa 30 minuten)

Velen van jullie weten, dat wij naast Aurelia-Coaches, The 1:1 Diet consulenten. Maar weet je óok, dat Mandy naast positieve psychologie, orthomoleculaire voeding & suppletie heeft afgerond? Hierbij gaat het er vooral om dat jij de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt voor jou! Het klinkt veel ingewikkelder dan het is. Het is namelijk simpelweg de juiste ‘normale’ voeding nemen.

Doordat je vooral onbewerkte en natuurlijke producten neemt, zal je lichaam gezonder worden. Een gezond lichaam is een slank lichaam. Je zult dus gewicht verliezen als je jouw voedingspatroon gezonder maakt. Je kunt dus afvallen als je jouw voedingspatroon op essentiële punten aanpast. Veel meer goede plantaardige oliën en weinig koolhydraten, behalve die uit groenten en fruit bijvoorbeeld.

 

Daarnaast is Mandy bekend met en gespecialiseerd in emotie-eten, en kijkt ze dus ook graag naar waar jouw 'honger' vandaan komt.

En daarbij helpt ze je graag aan lekkere recepten, handige boodschappenlijstjes, en mooie inzichten en weetjes. Want afvallen gaat niet alleen over anders leren eten.

Denk jij nu, dit is waar ik naar op zoek ben! Neem dan gerust contact op, en we maken samen een plan op maat dat jou past als een handschoen!

-------------

ONTSPANNINGSMASSAGE

55,- euro per behandeling (circa 75 minuten)

 

Deze weldadige en unieke lichaamsmassage werkt stress verminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt.

Het gebruik van heerlijk geurende massage oliën, warme handdoeken, de sfeervolle ambiance en de rustgevende achtergrondmuziek laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten wegebben.

 

Tijdens deze massage worden rug, nek, schouders, hoofd, armen en benen aan de achterzijde gemasseerd.

------------

 

METAMORFOSE MASSAGE

50,- euro per behandeling

 

Door middel van zachte aanrakingen van de reflexzones op voeten, handen en hoofd kun je oud zeer loslaten en ontstaat er rust en ruimte in je hoofd.

 

Hierdoor slaap je beter, werk je effectiever, je krijgt meer inzichten en kun je gemakkelijker knopen doorhakken.

---------------

 

STOELMASSAGE VOOR BEDRIJVEN

55,- euro per uur (excl. BTW)

 

Wanneer er veel van medewerkers gevraagd wordt, is het soms zoeken naar een juiste mix van preventieve oplossingen.

 

Daarom hebben wij onze stoelmassage voor bedrijven ontwikkeld.

 

De stress die werkdruk met zich meebrengt, vergt veel van ons lichaam en onze geest. Dat hoeft geen probleem te zijn, als we maar regelmatig ontspannen. Doen we dat niet, dan kan dit leiden tot verzuim en klachten als hoofdpijn, stijve nek of schouders, rugklachten, pijnlijke gewrichten en rsi.

 

Uit onderzoek blijkt dat een stoelmassage op regelmatige basis klachten vermindert en helpt voorkomen.

Onze stoelmassages zijn een welkome afwisseling tijdens een drukke werkdag. In 20 minuten ben je weer ontspannen en opgeladen. De massage brengt lichaam en geest in balans.

De 10 beste resultaten van een stoelmassage op het werk, op regelmatige basis:

 

- daling kortdurend ziekteverzuim

- vermindering van klachten

- afvoer afvalstoffen en stresshormonen

- bewustwording van eigen werkhouding

- lichamelijke en geestelijke ontspanning

- soepele spieren en gewrichten

- toename concentratievermogen

- betere bloedcirculatie

- meer energie

- meer werkplezier

De kosten zijn aftrekbaar als bedrijfskosten, en vallen niet onder de loonbelasting. Mail ons voor een vrijblijvende kennismaking op jouw kantoor.

-------

KIND- EN GEZINSCOACHING

 

55,00 euro per uur

 

Kinder- en gezinscoaching is een praktische en laagdrempelige vorm van hulpverlening voor kinderen en hun ouders en/of verzorgers met een hulpvraag.

 

Wij kijken mee met de ouders en het kind. Hierbij kijken we vanuit de huidige situatie welke stappen gezet zouden kunnen worden. Daarbij werken we oplossings- en toekomstgericht.

 

We helpen kinderen en ouders om op eigen kracht tot een oplossing te komen. Zodat zij nu en in de toekomst zelfverzekerd en vol vertrouwen lastige situaties aan kunnen pakken.

Aurelia Coaching staat voor maatwerk en een professionele samenwerking tussen coach, kinderen en ouders. Samen ontdekken zowel het kind als de ouders de eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Door te praten, te luisteren, te kijken en te voelen ontdekt je kind welke kwaliteiten en vaardigheden het heeft en welke vaardigheden hij/zij kan leren om zo beter om te gaan met zijn/haar probleem.

--------

 

(WANDEL)COACHING

 

60,00 euro per sessie (circa 60 min.) - Traject van 5 sessies 275,- euro

 

Tijdens een kennismakingsgesprek onderzoeken we jouw vraag of dilemma en vertel ik je wat ik voor jou kan betekenen. Het aantal vervolggesprekken en de frequentie stemmen we in onderling overleg af.

 

Ik, Danny, luister, vraag door en confronteer. Door de tijd te nemen om te onderzoeken wat er in je gebeurt, krijg je zicht op wat je diep van binnen wil en kun je keuzes maken die bij je passen en je gelukkig maken.

 

Wat tijdens de sessies besproken wordt, is vertrouwelijk. Dit geeft de mogelijkheid om alles te zeggen wat op je hart ligt.

 

Ik kies er graag voor, wanneer mogelijk, om de gesprekken tijdens een wandeling in de natuur plaats te laten vinden. Dit zorgt voor de nodige ontspanning.

 

Ik coach mensen en bedoel hiermee; (jong) volwassenen en kinderen maar ook gezinnen en koppels. Ieder mens en iedere situatie is uniek, zo ook ieder coaching traject.

-------------

 

INDIVIDUELE COACHING

 

60,- euro per sessie (circa 60 min.) - Traject van 5 sessies 275,- euro

 

Diverse redenen kunnen de aanleiding zijn om een gesprek aan te gaan met een coach. Het kan zijn dat je vastloopt in bepaalde denkpatronen, of dat je je moe en opgebrand voelt en een nieuwe weg zoekt om het leven en het werk te beleven zoals dat voor jou prettig is.

 

Misschien gaat het prima met je maar zoek je naar inspiratie en uitdaging om meer uit jezelf te halen.

 

Een persoonlijk gesprek met een coach is een zeer effectieve manier om weer op het juiste spoor te komen. Door eerlijk naar jezelf te kijken in een veilige setting vind je je passie en echtheid (terug) en kom je in verbinding met jezelf en je omgeving.

 

Alles is mogelijk! Een enkele sessie om te sparren over je lasten, verlangens en doelen of een serie gesprekken om dieper op jouw zaken in te gaan.

 

De rode draad in onze coaching is dat we vertrouwen op de kracht van de persoon zelf. We coachen oplossingsgericht. We gebruiken niet één vaste methodiek, maar passen het traject aan de persoon aan. Daarbij gaat het altijd om versterking van de autonomie en het oplossend vermogen. We gaan uit van je kwaliteiten, van de dingen waar je van houdt en waar je goed in bent.

----------

VERLIES- EN ROUWTHERAPIE wordt op onze locatie verzorgd door Willemien.

 

60,- euro per sessie (circa 60 min.) - Traject van 5 sessies 275,- euro

 

Iedereen krijgt, soms onverwacht, te maken met verlies in zijn of haar leven. Verlies van een dierbare, maar ook verlies van inkomen, vriendschappen, een relatie of zelfs je gezondheid kan ervoor zorgen dat je vastloopt.

 

Na een verlies staat je wereld op z’n kop en ben je zelf het overzicht kwijtgeraakt. Wat jij voelt en meemaakt is niet raar of stom, het is jouw realiteit waar je een weg in moet zien te vinden. Ook ik kreeg in mijn leven te maken met verlies en merkte dat het fijn is als iemand met je meeloopt om verder te gaan. We kunnen samen ontdekken wat je nodig hebt om jouw nieuwe leven vorm te kunnen geven en het verlies daarin te kunnen verweven.

---------

'Het leven is tekort om iets anders te zijn dan gelukkig'.

VERGOEDINGEN

Vraag je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden
voor vergoeding, en vermeld daarbij onze AGB code: 98-100711

Onze coaching kan (naast particulier) ook betaald worden uit
zorg in natura of persoonsgebonden budget.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Grey Facebook Icon

© 2018 Met liefde gebouwd door Mandy Knuvers